REPLIKA DITURUNKAN ADAKAH BERMAKNA PKR JOIN UMNO/BN?

patung diturunkan, ada makna tu!

patung diturunkan, ada makna tu!

PATUNG REPLIKA YB DATUK SERI ANUAR, KETUA PEMBANGKANG DITURUNKAN SEMALAM MENGIKUT LAPORAN MALAYSIAKINI 3 NOVEMBER 2008. DINAIKKAN ITU HARI KATANYA ADA MAKNA… MAKA DITUTUNKAN PUN TENTU ADA MAKNA. DSAI DILAPORKAN ADA KATA BAHAWA REPLIKA PATUNG ITU YANG DIKATAKAN SAMA GAHNYA DENGAN PATUNG BATU DI BATU CANES TU BUKANLAH SATU ISU. KATANYA KALAU SALAH MAKA GAMBAR PAK LAH, DS NAJIB DAN ISTERINYA DATIN SERI ROSMAH SALAH JUGALAH.

TAPI GAMBAR PAK LAH YANG ADA DIPAPARAN KHASNYA MENGENAI PELANCUNGAN TETAP TIDAK DITURUNKAN SEHINGGA HARI INI. MENGAPA PULA REPLIKA DSAI DITURUNKAN?

ADA MAKNA KE?

ADAKAH ITU TANDANYA PERJUANGAN DSAI SUDAH KIAN PUDAR DAN DIUNDURKAN ATAU FADE OUT PERLAHAN-LAHAN… IKUT PINTU BELAKANG. DAN TAHU2 DSAI AKAN ATAUPUN DAH JOIN UMNO/BN PULAK  LEPAS NI?

SETIDAK2NYA BUBARKAN PKR MACAM SEMANGAT 46 BUAT TAHUN 1996 ATAS DESAKAN “PERPADUAN MELAYU”  DAN BERI SOKONGAN TIDAK BERBELAH BAGI KEPADA YAB DS NAJIB SELAKU PM, PRESIDEN UMNO DAN PENGERUSI BN SELEPAS PAU SELEPAS MAC 2009.

DALAM POLITIK SEMU7A BOLEH BERLAKU…SEBAB JAWABAN MATEMATIK POLITIK BUKAN SATU CAMPUR SATU JAWAPNYA DUA…. TETAPI JAWAPNNYA DIBUAT ADALAH MENGIKUT CUACA. KALAU PANAS LAIN JAWABNYA, HUJAN LAIN JUGA DAN KALAU MENDUNG ATAU MEGA MENDUNG SERTA BERJERUBU MAKA LAIN PULA JAWABNYA. TAPI KALAU PANAS ELOK MAKA JAWABNYA TENTU POSITIF. BACALAH “THE ART OF WAR” OLEH SUN TZU.

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: