JIHAD MEMBELA AGAMA DAN BANGSA DITUDUH “RACIST.”

Thursday, November 27, 2008
BIADAP MP Award 2008 Goes To…

maharajalela pasir salak menyalak berjihad

maharajalela pasir salak menyalak berjihad

And as usual, being a Barisan Najis MP, he gets away with it.

more:
MalaysiaKini.com
Technorati Tags: mob1900, tajuddin, AMNO, MP, sexist, bigot, racist, pasir salak, berrating, uncouth, rude, gets awat scot-free, Barisan Najis

Posted by mob1900 at 11/27/2008 05:32:00 PM 0 comments Links to this post

ITULAH BILA POKOK BESAR BN DIKATAKAN BAKAL TUMBANG MENYEMBAH BUMI.. MAKA KURA-KURA PUN DAH MULAI MEMANJAT. BILA PULAK KURA2 NI DARI BAKA MEMANJAT? DAN ULAR SERTA YANG LAIN2 PUN BERKATA “PADAM MUKA POKOK YANG KUAT ITU DAH HAMPIR NAK SEMBAH BUMI DAH… MARI KITA TOLAK BIAR DIA TUMBANG HABIS….” ITULAH SOKONG MEMBAWA REBAH.

BAB YB PASIR SALAK INI DIKUTUK BERMACAM. DITUDUH RACIST, PERKAUMAN DLL. ABE KIRA PENGUNDI BUKAN MELAYU KAWASANNYA YANG PETRIOTIK TETAP SOKONG BELIAU. YANG TAK SOKONG TENTULAH SAKI BAKI DARI BAKA YANG TAK PETRIOTIK DAN TAK PERNAH BERJUANG UNTUK TEGAKKAN KEMERDEKAAN DAN KONTREK SOSIAL NEGARA.

MUNGKIN TERCARI KITA MANA SEMANGAT TOK JANGGUT KEPADA YB PAS DARI KELANTAN?

TAPI KITA TETAP BANGGA KERANA DI PERAK ADA SEORANG YANG MASIH KENTAL SEMANGAT JIHAD DAN PERJUANGAN TEGAKKAN ISLAM DAN MELAYU, IAITU SEMANGAT DATUK MAHARAJALELA, PASIR SALAK.

PASIR SALAK TIDAK RACIST KERANA DIA PERTAHANKAN HAK DAN KEDAULATAN BANGSANYA YANG TERKANDUNG DALAM PERLEMBAGAAN. MENUNTUT HAK DALAM PERLEMBAGAAN ADALAH DITUNTUT UNTUK DIPERJUANGAN OLEH SEMUA KAUM TERMASUK CINA DAN INDIA BAGI KEMANTAPAN PEMBENTUKAN BANGSA MALAYSIA YANG BERSATUPADU.

JADI MENGAPA YB PASIR SALAK DICACI DAN DIFITBAH? DIA HANYA BERKATA PERKARA YANG BENAR DAN PERKARA YANG DIPERTIKAIKAN OLEH PIHAK PAKATAN RAKYAT. MALAH ADA PIHAK YANG NAK REKA SEJARAH SENDIRI DENGAN CUBA MASYHURKAN PERJUANGAN KOMUNIS DI MALAYA SEBAGAI PEJUANG KEMRDEKAAN? MANA FAKTA DAN BUKTI? KALAU MEREKA TUNTUT KEMERDEKAAN KENAPA BRITISH TIDAK IKHTIRAF MEREKA DAN AJAK SAMA2 UNTUK BERUNDING KEMERDEKAAN DI LONDON?

MAKA FAHAMLAH KITA AKAN TUJUAN NUKILAN DARI http://mob1900.blogspot.com/ INI. ITU PUN KALAU KITA CELEK SEJARAH DAN PETRIOT BANGSA MALAYSIA.

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: