TOK GURU NIK AZIZ DAN ERDOGAN PAS – APE KOMEN?

ERDOGAN PM TURKI YANG LIBERAL

ERDOGAN PM TURKI YANG LIBERAL


HMMM… BETAPA KELAM KABUTNYA. PERKARA INI AKAN JADI SERUPA DENGAN NASIB PAS DI SELANGOR ATAS ISU ARAK YANG AKHIRNYA TERPAKSA AKUR DENGAN IDEOLOGI PAKATAN RAKYAT YANG LEBIH DIDOMINASI OLEH DAP. MAKA YANG DEMIKAIN ABE BERPENDAPAT DAP LAH SEBENARNYA MAHARAJA KETUANAN RAKYAT BUKANNYA PKR ATAU PAS.

INI PUN ABE FIKIR TAK KEMANA. LAGI PUN KERJA BEBUDAK PEMUDA SAHAJA DI MANA YANG TUA2 BUAT2 TAK NAMPAK DAN PEKAK SAJEEE….DAH BANYAK KES DAH DI PULAU PINANG TU…..SEBAB CM LIM GUAN ENG AMAT BIJAK BERTAICHI MENGENAI ISLAM.

SIAPA TAK KENAL CM LIM YANG MESRA ISLAM IAITU INGIN LAKSANAKAN PEMERINTAHAN CIRI2 KHALIFAH UMAR ABDUL AZIZ DAN PERJUANGAN AMAL MAKRUF NAHI MUNGKAR. BELIAU PERNAH KATA PUTRAJAYA BANDAR PENTADBIRAN ISLAM NEGARA TU KULIT SAJA TETAPI TIDAK BERJIWA ISLAM YANG SEBENARNYA.ITULAH BETAPA TINGGI ISLAM CM LIM GUAN ENG.

CUMA NAK TANYA ADAKAH I-DANCE ATAU JENIS TARIAN YANG CM NAK BUAT NI TELAH DILAKSANAKAN OLEH KHALIFAH UMAR TU? APAKAN NI NAMANYA AMAL MAKRUF NAHI MUNGKAR? KNAPE IKUT KHALIFAH DAN TAK IKUT NABI MUHAMMAD SAW DAN AL QURAAN SERTA HADITH?

OLEH ITU ABE HARAP SUPAYA TOK GURU NIK AZIZ MB KELANTAN MENTOR CM LIM NI KENA SEMAK SEMULA SUKATAN MATAPELAJARAN ISLAM YANG DIAJAR KEPADANYA.

CUMA ABE DAH DAPAT TAHU SIAPA ITU PM TURKI RECEP TAYYIP ERDOGAN. ERDOGAN NI ADALAH AGEN PERUBAHAN YANG DILAPORKAN DARI NEGARA SEKULAR TURKI YANG BEBAS DAN TIDAK TERKAT DENGAN AGAMA. ADAKAH BUDAYA GUY SEPERTI KAWIN JANTAN SAMA JANTAN SERTA BETINA SAMA BETINA BOLEH DI SANA NUN? KHABARNYA DIA ADALAH KAWAN BAIK DAN RAPAT SYEIKH ANUAR IBRAHIM. SILA BUKA MUKA SURAT 54 DALAM BUKU “SODOMI, BONTUTI, AL LIWATI DUNIA BELUM KIAMAT 2” KARANGAN OLEH S.H. ALATTAS.

HMMMM KALAU PAS PENANG PUN ERDOGAN MACAM KELANTAN… MAKA “PAS UNTUK SEMUA” LAH……..DEPAN, BELAKANG, ATAS, BAWAH, DALAM DAN LUAR………SEMUA BOLEH. MAKA BEBUDAK PEMUDA PAS NI BUKAN LAGI SALAK BUKIT TAPI DAH MACAM SALAK GUNUNG KINABALI…. TAK KAN RUNTUH PUNYA. MAKNANYA KERJA SIA-SIA DEK OIIIIII
TERMASUK BER "GUY" KE ERDOGAN?

KESIAN TOK GURU DAN TOK ALIM SEBAB KALAU PAS UNUK SEMUA MAKA SIAPA PULAK UNTUK ISLAM?

petikan dari malaysiakini:
Pemuda PAS demo, bantah I-Dance
Dec 19, 08 8:42pm
Pemuda PAS Pulau Pinang akan mengadakan demonstrasi esok jika kerajaan negeri terus mengadakan tarian jalanan I-Dance, kata ketuanya Mohamed Hafiz Mohd Nordin.

Menurut laporan Bernama, beliau berkata tarian jalanan itu boleh membawa kesan negatif kepada golongan muda.

“Jika kerajaan negeri ingin meneruskan tarian jalanan itu maka kami tidak mempunyai pilihan selain mengadakan protes jalanan, ini baru adil untuk kerajaan dan umat Islam di negeri ini.

“Kita tidak menghalang kerajaan negeri untuk menganjurkannya tetapi syaratnya jangan libatkan remaja Islam.

“Kalau nak buat untuk bangsa dan agama lain, silakan,” beliau dipetik berkata selepas mengadakan demonstrasi membantah penganjuran tarian itu.

Demonstrasi kali kedua itu disertai lebih 400 orang sejurus selepas solat Jumaat di luar pekarangan Masjid Kampung Rawa tengah hari tadi.

Jumaat lepas, lebih 200 anggota Pemuda PAS negeri berdemonstrasi di pekarangan Masjid Permatang Janggus dengan membawa pelbagai sepanduk mengkritik kepimpinan kerajaan Pakatan Rakyat pimpinan DAP dan PKR, dua rakan gabungan parti Islam.

Mohamed Hafiz dipetik berkata penganjur mesti menutup penyertaan dan tidak sesekali melibatkan remaja Islam dalam penganjuran tarian itu.

Pusingan awal pertandingan itu akan diadakan di New World Park esok, manakala pusingan akhir di Queensbay Mall pada 27 Disember.

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: