WAHID YB DUA PUNGGUNG JADI “PLAYBOY HARAPAN KOSONG”

dsc007431dsc00723

WAHID PLAYBOY TANPA KOPIAH DAN SONGKOK

WAHID PLAYBOY TANPA KOPIAH DAN SONGKOK

DI BAWAH INI PETIKKAN DARI http://kualaterengganup036.net/modules.php?name=News&file=article&sid=82

Penyesalan bekas ahli Pas dan PKR

P036 keisidi menulis “BN menggunakan bekas ahli PAS dan PKR dalam usaha terbaru menyerang PAS dalam pilihanraya kecil Kuala Terengganu.

Kira-kira 10 bekas ahli parti itu mengambil bahagian menceritakan keburukan PAS dalam satu program yang dinamakan “Masihkah Kau Ingat” di perkarangan pasar Chabang Tiga dalam Dewan Undangan Negeri (DUN) Wakaf Mempelam, malam tadi.

Difahamkan program tersebut digerakkan atas daya usaha bekas menteri besar Terengganu, Datuk Seri Idris Jusoh.

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dan Bendahari Umno, Datuk Azim Zabidi turut hadir dalam program yang dihadiri kira-kira 1,000 orang itu.

Bekas ketua penerangan PKR negeri Abu Bakar Abdul Ghani berkata, perjuangan PAS telah menyimpang jauh daripada asal.

Menurutnya, ia termasuk isu pembahagian kerusi pilihanraya dengan PKR di Terengganu.

“Tempat sedap baham (ambil) kepada dia (PAS) belaka… kawasan berat wi (beri) kepada PKR,” katanya, yang asalnya merupakan penyokong kuat PAS.

Abu Bakar berkata, sejak usia tujuh tahun beliau solat Jumaat di Masjid Rusila kerana orang PAS mendakwa tidak boleh bersolat di kampung sendiri kerana tidak sah.

Beliau juga mendakwa, jika orang sudah tahu kisah calon PAS, orang tidak akan mengundinya.

“Abdul Wahid tidak adil kepada PKR kerana tidak membenarkan calon parti itu bertanding dalam pilihanraya umum lalu di DUN Bandar,” katanya.

Pak Rashid, bekas penyokong PAS pula mendakwa beliau sanggup mengkafirkan ibu bapa dan mertuanya kerana taksub kepada perjuangan PAS.

“Saya telah ditipu oleh PAS,” katanya.

Nota: Usah percaya kepada penipuan pas dan pkr.mereka sendiri tidak mempercayai satu sama lain kerana masing-masing tahu mereka adalah penipu.”
Kiriman pada Wednesday, January 14 @ 09:16:21 MYT oleh obey_one

DEMIKIANLAH SANDIWARA WAHID YANG TAK BERKOPIAH DAN SONGKOK DI KAWASAN PETI UNDI PUTIH PAS. INILAH PERMAINAN PAS SEJAK DULU LAGI MEREKA SANGAT LICIK DALAM SEMBUNYIKAN WARNA SEBENAR MEREKA………..LIHATLAH LAIN TEMPAT…WAHID LAIN WARNA. DI PETI UNDI SELAMAT MAKA KOPIAH DAN BERSONGKOK DAN IMEJ ISLAM DENGAN BRAND KEPIMPINAN ULAMAK DITANGGALKAN….
JADILAH SAKSI SI WAHID NI DAH JADI “PLAYBOY HARAPAN KOSONG RAKYAT TERENGGANU.”

NOTA: KUALA TERENGGANU ADALAH NADI PELAN “CAKNE RAKYAT” BAGI JADIKAN TERENGGANU PUSAT TAMADUN ISLAM DUNIA. TERENGGANU SEMUA ADA… OLEH ITU TOLAKLAH SI PLAYBOY WAHID TUKANG KIPAS SATAY EMOSI MANUSIA NI….. DAH 23 TAHUN DOH WAHID JADI YB…..APA JASANYA YANG LUAR BIASA DAN BIJAKSANA… HUDUD? ISLAM?….. SEMUANYA HANYA GIMIK DAN PERMAINAN EMOSI POLITIK PAS. PENYOKONG DISURUH BERJIHAT BERGADAI BERGOLOK SAMPAI NYAWA TARUHANNYA TAPI… PEMIMPIN TAMAK SAMPAI BERTANDING 2 TEMPAT IAITU DUN DAN PARLIMEN….MAMPU KAH WAHID PIKUL AMANAH DAN TERUSKAN PELAN TAMADUN DUNIA ISLAM TERENGGANU? BERSAMA DAP SANG HARBI?

OHHHHHHHH… TIDAK MINTA DIJAUHKAN ALLAH SWT. MARILAH BERDOA DAN SEMBAHYANG HAJAT HARI INI BERDOA SEMOGA RAKYAT KUALA TERENGGANU TIDAK DITIMPA BALA MACAM DI PELESTIN….AKIBAT HAMAS DAN FATAH YANG BERBALAH HINGGA BERGADAI NYAWA MAKA YAHUDILAH YANG TERUS BERKUASA…DIHASUT DAN DIADUDOMBA………..ISLAM TEWAS DI BUMI PELESTIN..!!!!!!!!!!!!!!!!!

POLEK2 TEK SUNGUH WAHID NI. WAHID PUNGUNG DUA IAITU YB ADUN DAN NAK JADI YB PARLIMEN PULAK. WAHID PERLU DITOLAK KERANA TAMAK DAN YB DUA PUNGGUNG….ADUN DAN PARLIMEN.

Advertisements

1 comment so far

  1. MUIZ on

    nampaknya beremosi betul orang yang kutuk pas ni.ahli-ahli pas dan pkr yang keluar parti tu rasa umno berjuang islam tak?kalau tak suka kat pas tak apa,tapi jangan merendahkan syiar islam.buat malu je.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: